Slovenia
Stran za strokovnjake
Znamka družbe Sonova
file

 

   

file

 

   

file

 

   

AUDIO BM slušni centri

 

Slušni centri AUDIO BM Slovenija so ODLIČNA IZBIRA za slušne aparate in druge rešitve za boljši sluh in boljše življenje, ki so na voljo na enem mestu. Smo samostojno slovensko podjetje, ki z vsemi dobavitelji posluje neposredno. Veseli bomo vašega obiska in se osebno zavzeli za vas! V središču našega delovanja so vedno ljudje. To velja tako za naše cenjene stranke – uporabnike slušnih pripomočkov, sodelavce, kot tudi za poslovne partnerje. Ker tako želimo delovati tudi v prihodnje se intenzivno posvečamo trajnostnemu strokovnemu in osebnostnemu razvoju.


V AUDIO BM smo zaposleni strokovnjaki – slušni akustiki, ki smo entuziastični, empatični in pripravljeni pomagati. Verjamemo v pregovor, da je v znanju moč, zato se redno izobražujemo in spremljamo novosti s področja sluha in slušnih aparatov. Na vaši novi poti do boljšega sluha vam bomo strokovno svetovali in pomagali.  

 

Zavedamo se, da naše delo vpliva na vaše življenje v prihodnosti, zato zagotavljamo vrhunske storitve in v ponudbo uvrščamo sodobno tehnologijo slušnih aparatov, tudi za modele slušnih aparatov, ki sodijo v cenovni standard (so brez doplačila).

 

Na področju zagotavljanja kvalitetne in dostopne oskrbe s slušnimi aparati in tehničnimi pripomočki premikamo mejnike.

 

10 razlogov zakaj izbrati AUDIO BM:

 

  1. 1. ČAS, STROKOVNOST in DOSTOPNOST
    Radi si vzamemo čas in vam strokovno svetujemo v sodobnih ter dostopnih slušnih centrih.
  2.  
  3. 2. BREZPLAČNO TESTIRANJE SLUŠNIH APARATOV

Slušne aparate katerekoli tehnologije testirate brezplačno tudi v vašem domačem okolju, ne samo v slušnem centru.

 

3. VRHUNSKA in DOSTOPNA IZBIRA SLUŠNIH APARATOV

UNITRON Kanadsko/Švicarska kakovost slušnih aparatov. Več kot 50 let tradicije!

Vse to po dostopnih cenah (tudi brez doplačila). Več o bogati in dostopni izbiri slušnih aparatov

 

4. BREZPLAČEN PREIZKUS SLUHA

Brezplačno informativno testiranje sluha. Enostavno, natančno in hitro.

 

5. VRHUNSKI SERVIS

Za čas popravila nudimo brezplačno nadomestni slušni aparat. Tovarniška garancija 2 leti, garancija na popravilo kar 1 leto!

 

6. ZAŠČITA UŠES IN SLUHA

Izdelujemo olive za slušne aparate ter izdelke za zaščito pred hrupom in pred neželenim močenjem sluhovodov, ki so zelo udobni in kakovostni. Naši izdelki za zaščito pred hrupom imajo tudi certifikat o ustreznosti. Za izdelavo uporabljamo najsodobnejše računalniške postopke, vključno s 3D skenerjem.

 

7. KAKOVOST ZA DOSTOPNO CENO

Najvišja kakovost za dostopno ceno, ker z vsemi tujimi dobavitelji, ki se nahajajo v Švici, Nemčiji, Franciji, Danski, Švedski, Španiji in Združenih državah Amerike poslujemo brez posrednikov.

 

8. SODOBNA PROGRAMSKA IN DRUGA OPREMA

Uporabljamo najnovejšo programsko opremo za testiranje in nastavljanje slušnih aparatov, ter prosto polje s simulacijo zvočnih primerov (govor, glasba, šumi, …).

 

9. BOGATA IZBIRA TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV

Izbira številnih dodatnih tehničnih pripomočkov za naglušne in gluhe, ki ustrezajo Zakonu za Izenačevanje Možnosti Invalidov (ZIMI) in dodatkov za uporabnike slušnih aparatov Unitron.

 

10. BATERIJE in IZDELKI ZA NEGO, SPLETNA TRGOVINA, AKCIJE

Ugodne kakovostne baterije ter izdelki za nego in vzdrževanje. Za nakupe preko spletne trgovine ne zaračunavamo nobenih dodatnih stroškov. Možno plačilo na do 24 obrokov. Razvajamo vas z akcijami. Poleg naštetega obstaja še več razlogov, da nas obiščete in se sami prepričate o kakovosti in dostopnosti naših pripomočkov in storitev.

 

   

Cilji in vizija

 

Naš cilj je zagotavljati vrhunsko oskrbo s slušnimi aparati in slušnimi pripomočki v Sloveniji. Zaposleni si prizadevamo, da bi naglušni spet lahko normalno komunicirali in uživali v svetu zvokov. Potrudimo se, da so ljudje, ki uporabljajo naše pripomočke z njimi zadovoljni. S strokovnim pristopom, kakovostjo pripomočkov in storitev, ter konkurenčno ponudbo (najboljše razmerje med ceno in kakovostjo), smo hitro postali zaupanja vreden dobavitelj slušnih aparatov. Vabimo vas k branju vsebin na našem spletnem mestu, kjer boste izvedeli marsikaj zanimivega. Za več informacij smo vam z veseljem na voljo!

 

Naslov
Audio BM d.o.o.

Letališka cesta 5, BTC

1000 Ljubljana

 

Telefon 059 044 055

 

info@audiobm.si

www.audiobm.si

 

   

file

 

   

 

   

file

 

   

file
Znamka družbe Sonova
Copyright © 2021 Unitron. All rights reserved.