Unitron TrueFit visar ett undantagsrapportfönster

• Välj en annan klientpost i NOAH. Klientposten kan vara skadad och detta kan innebära att Unitron TrueFit inte fungerar.
  • Att avinstallera och ominstallera kan fixa problem som dessa. Avinstallera Unitron TrueFit genom att använda Windows Start > Inställningar > Kontrollpanelen > Lägg till eller Ta Bort Program eller Start > Kontrollpanelen > Avinstallera ett program. När avinstallationen är klar kan Unitron TrueFit ominstalleras med hjälp av CD-skivorna.

Om du har provat alla alternativ ovan och fortfarande får upp felmeddelande, vänligen klicka på menyn Hjälp > Support > Skapa Supportpaket och maila zipfilen till Unitron för support. En skärmdump av felet är ofta till stor hjälp vid problemsökningen. För att ta en skärmdump, klicka på knappen PrtScn på ditt tangentbord, klistra in bilden i Windows Paint och spara sedan filen och inkludera den i ditt mail.