Var avaktiverar man volymkontrollen på hörapparaterna?

Volymkontrollen kan avaktiveras under Slutlig Anpassning > Inställningar Hörapparat i rutan Volyminställning. Här kan du ställa in alternativet Volymkontrollen Upp till Av och alternativet Volymkontrollen Ned till Av. Alternativt kan du säkerställa och se att rullistorna i Slutlig Anpassning > HA Inställningar har konfigurerats för att inte inkludera en volymkontroll (t.ex. ställa spaken / ratten till av i rullistan).