Sverige
Besök webbplatsen för Brukare
A Sonova brand

Letade du efter något av följande?

Var modifierar jag förinställningarna för barnanpassning?

Förinställningarna för varje enskild anpassning kan modifieras under Val > Preferenser > Utprovning > Anpassning. Nuvarande inställningar syns i diagrammet och går att expandera och modifiera efter önskemål genom att klicka på aktuell funktion och ändra i menyerna.

 


Vanliga frågor och svar


Denna webbplats eller applikation använder cookies. För mer information om cookies, vänligen se vår cookie-policy. För allmän information om cookies, vänligen se www.allaboutcookies.org.