Vart aktiverar jag tinnitusmaskern i hörapparaten?

Om funktionen finns i apparaten, så aktiveras Tinnitusmaskern under Anpassning > Justera i rutan Tinnitusmasker. Här kan du välja vilken apparat som ska ha tinnitusmaskern aktiverad i det aktuella programmet. Efter att du aktiverat funktionen kan du välja om brukarkontrollen på hörapparaten eller fjärrkontrollen ska justera maskeringsnivån i det aktuella programmet eller inte. Den förinställda brusnivån kan också justeras i programvaran via de tillgängliga kontrollerna.