Vilka FM-system kan jag använda med Unitrons hörapparater och hur ställer jag in dem?

Unitrons hörapparater är kompatibla med alla ledande FM-system, som till exempel Smartlink, Zoomlink, Roger för att nämna några. För FM-anpassningar med en standard BÖ och universala audioskor kan FM-mottagaren anslutas till audioskon med standard 3-pin Europlug. Audionomen behöver lägga till ett DAI-program via menynAnpassning > Programhanteraren. Om ett FM-system med halsslinga ska användas behöver audionomen säkerställa att ett telespolebaserat program är tillagt under Anpassning > Programhanteraren. Vilken typ av input som ska användas väljer man under Anpassning > Konfigurera Egenskaper och välja Input-rutan för det aktuella programmet. I tillägg, med alla trådlösa hörapparater, kan en 3-pin Europlug FM-mottagare anslutas direkt till det halsburna tillbehöret uDirect 3. I dessa fall kommer FM-signalen att förses via det trådlösa programmet uFM..