Jag kan inte ansluta hörapparater med hjälp av iCube II

Säkerställ att iCube II är påslagen och batteriet är laddat.

Aktivera iCube under Val > iCube Konfiguration

Använd den dedikerade iCube II dongeln.

Säkerställ att iCube II är placerad inom ~ 10 meter från den dator du använder..

Kör en iCube II kontroll, återfinns i menyn Val > iCube Konfiguration. Om iCube II-kontrollen inte kan lokalisera iCube II, prova att ta bort iCube II från Unitron TrueFit och ansluta den igen med hjälp av Lägg till iCube II-knappen.

Obs: Den ursprungliga iCube är inte kompatibel med Tempus produkterna.

Om du provat förslagen ovan och det fortfarande inte fungerar, kontakta Unitron för support.