Hur konfigurerar jag lösenordsskyddet för min anpassning?

För att sätta upp ett lösenordsskydd, gå till Val > Preferenser > Utprovning > Anpassning och kryssa för rutan Aktivera lösenordsskyddade anpassningar och skriv in det lösenord du vill använda. Varje gång du sparar en anpassning med detta val så kan anpassningen inte läsas från hörapparaten om inte rätt lösenord är angivet i programvaran. Lösenorden är skiftlägeskänsliga och du har obegränsat med försök (om du skulle ha tagit bort lösenordet från din dator och behöver skriva in det igen).