Hur väljer och ändrar jag till inställningar för barnanpassning?

Inställningar för barnanpassningar kan ställas in på Anpassningsikonen längst uppe till höger under hela anpassningen. Ett klick på ikonen visar inställningarna för både standard och barnanpassning. När du väljer ett av dessa val får du möjligheten att acceptera eller att avbryta andringen i anpassningen. Påbörjar du en anpassning för ett barn får du direkt möjligheten via en dialogruta att välja barnanpassning.