Sverige
Besök webbplatsen för Brukare
A Sonova brand

Letade du efter något av följande?

Hur ändrar jag språket på min Kom-igång-guide?

För att välja önskat språk på Kom-Igång-Guiden klicka på Fil > Skriv ut och välj språk för Kom-Igång-Guider från de alternativ som finns och välj Skriv ut. Alternativt kan du gå till Slutlig Anpassning > Sammanfattning och välja språk längst ner på skärmen, kryssa för vilka Kom-Igång-Guider du vill skriva ut och tryck på Skriv ut.    

 


Vanliga frågor och svar


Denna webbplats eller applikation använder cookies. För mer information om cookies, vänligen se vår cookie-policy. För allmän information om cookies, vänligen se www.allaboutcookies.org.