Kan jag använda tryckknappen som volymkontroll?

Ja.

du kan programmer tryckknappen att fungera som en volymkontroll om det alternativet finns tillgängligt under Slutlig Anpassning > HA Inställningar. På denna vy finner du val för tryckknappen i en rullgardinslista  som ger dig val som Volym; Höger upp, Vänster ner. Några alternativ aktiverar DuoLink och ger brukaren möjlighet att trycka på knappen på ena hörapparaten för att justera båda hörapparaterna.