Sverige
Besök webbplatsen för Brukare
A Sonova brand

Letade du efter något av följande?

Hur ansluter jag Bluetooth-hörapparaterna till tv:n?

Det går inte att ansluta Unitron Bluetooth-hörapparaterna direkt till en tv. Du behöver tillbehöret TV Connector för att streama tv:ns ljud direkt till dina Bluetooth-hörapparater. Detta omvandlar hörapparaterna till ett trådlöst stereoheadset.

 

Du hittar mer information om TV Connector i den användarhandbok som medföljer enheten.



TV Connector


Denna webbplats eller applikation använder cookies. För mer information om cookies, vänligen se vår cookie-policy. För allmän information om cookies, vänligen se www.allaboutcookies.org.