När jag startar/startar om Android-smarttelefonen ansluter inte hörapparaterna till Unitron Remote Plus-appen.

Vi rekommenderar att du går till Inställningar på Android-smarttelefonen (detta varierar beroende på vilken Android-smarttelefon du har) och stänger av Bluetooth. Vänta i tio sekunder och slå sedan på Bluetooth igen.

När Bluetooth är aktiverat öppnar du Remote Plus-appen. Nu bör hörapparaterna ansluta till appen.

Om problemet kvarstår tar du bort Bluetooth-kopplingen från smarttelefonen och parkopplar sedan hörapparaten med smarttelefonen igen.