Hur kopplar jag Bluetooth-hörapparaterna till min iPhone för att ringa samtal?

Så här kopplar du din iPhone till Unitron Bluetooth-hörapparaterna för att ringa samtal:

1. Gå till hemskärmen på din iPhone och tryck på Inställningar span>

2. Tryck på Bluetooth-ikon i inställningsmenyn

3. Tryck på skjutreglaget bredvid Bluetooth för att aktivera Bluetooth.

4. Öppna batteriluckorna på båda hörapparaterna i fem sekunder och stäng dem sedan för att aktivera dem igen.

5. Efter några sekunder ser du hörapparaternas namn på iPhone-skärmen. Tryck på namnet för att välja.

6. Ett meddelande visas Vill du tillåta att kontakter och favoriter synkroniseras?  Tryck på Tillåt or

7. Du hör en anslutningssignal i de parkopplade hörapparaterna

Din iPhone är nu ansluten till hörapparaterna.