Vilka telefoner fungerar med Bluetooth-hörapparater?

Bluetooth-hörapparater är Bluetooth 4.2-certifierade. Alla mobila enheter som har stöd för Bluetooth och handsfreeprofil (HFP) ska fungera.

• För telefonsamtal fungerar alla telefoner som har stöd för Bluetooth 2.1 eller senare versioner.
  • Mobiler med Bluetooth-versioner som är äldre än 2.1 kan fungera, men det är inte säkert.
  • Minimikraven för att använda Remote Plus-appen med smarttelefoner:
    • iOS-version 10.2 och Bluetooth-version 4.2 eller senare.
    • Android-version 6.0 och Bluetooth-version 4.2 eller senare.

Kontrollera att telefonen är kompatibel