Hur aktiverar jag Bluetooth-hörapparaternas flygplansläge?

I flygplansläge är Bluetooth avstängt medan hörapparaterna är på. I det här läget går det inte att koppla hörapparaterna till mobiltelefonen, surfplattan eller datorn.

Så här aktiverar du Bluetooth-hörapparaternas flygplansläge:

1. 1. Öppna batteriluckan
  2. 2. Håll nere knappen och stäng batteriluckan.
  3. 3. Håll nere knappen i tio sekunder efter att du stängt batteriluckan.

Efter tio sekunder är Bluetooth-hörapparaterna på och Bluetooth avstängt. Du måste upprepa rutinen på båda hörapparaterna.

För att inaktivera flygplansläget och slå på Bluetooth startar du helt enkelt om hörapparaterna genom att öppna och stänga batteriluckan.