Så här åtgärdar du anslutningsproblem med Bluetooth-hörapparaterna i bilen.

Om bilen är utrustad med ett Bluetooth-system som tidigare varit kopplat till telefonen kan det försöka ansluta varje gång du sätter dig i bilen. Detta kan leda till att anslutningen till hörapparaterna bryts eftersom telefonen bara kan vara ansluten till en enhet i taget.

Det exakta beteendet beror på vilken version och konfiguration bilens Bluetooth-system har. Du förhindrar oönskade växlingar genom att ta bort bilens Bluetooth-system från listan över parkopplade enheter på telefonens konfigurationsskärm.