Hur växlar jag mellan att prata i telefonen och se på tv?

Om du tittar på tv och får ett telefonsamtal hör du automatiskt ringsignalen i hörapparaterna. Tryck på hörapparatens knapp för att svara. När samtalet avslutas går hörapparaten automatiskt tillbaka till tv-streaming.

Om du pratar i telefonen och sedan vill fortsätta titta på tv återgår hörapparaterna automatiskt till streaming från TV Connector när du avslutar samtalet.