Kan en surfplatta eller dator anslutas till Bluetooth-hörapparaterna?

Ja.

Kontrollera att Bluetooth är aktiverat på datorn eller surfplattan och sök efter Bluetooth-aktiverade enheter i menyn med anslutningsinställningar.

Öppna batteriluckorna på Bluetooth-hörapparaterna, vänta i fem sekunder och stäng sedan batteriluckorna för att aktivera Bluetooth-länkningsläget. Det tar cirka tre minuter att parkoppla hörapparaterna med surfplattan eller datorn. Surfplattan eller datorn visar en lista över de Bluetooth-enheter den hittat. Välj hörapparaterna i listan.

När parkopplingen är klar hör du en bekräftelsesignal i örat.