Hur vidarebefordrar jag samtalsljudet från hörapparaterna till Android-smarttelefonens högtalare?

Om samtalet startades direkt på hörapparaterna kan det överföras tillbaka till smarttelefonen så att en annan person kan prata med användaren.

Så här vidarebefordrar du samtalsljudet:

1. Under samtalet öppnar du telefonens appskärm (som är aktiv under samtalet)

2. Leta upp Bluetooth-symbolen och tryck på den för att inaktivera samtalsljudet i hörapparaterna

3. Försäkra dig om att du inaktiverat symbolen innan du lämnar över telefonen till den andra personen

Det är viktigt att inte stänga av Bluetooth helt, utan endast Bluetooth-symbolen i telefonappen.