Hur kopplar jag Bluetooth-hörapparaterna till en Android-smarttelefon för att ringa telefonsamtal?

Så här gör du för att koppla en Android-smarttelefon till Bluetooth-hörapparaterna för att ringa telefonsamtal:

1. Gå till Android-telefonens startskärm och navigera till Bluetooth-inställningar (var du hittar dem varierar beroende på smarttelefon-modell).

2. Tryck på skjutreglaget för att aktivera Bluetooth

3. Öppna batteriluckan på Bluetooth-hörapparaterna i fem sekunder och stäng sedan batteriluckorna för att slå på hörapparaterna igen.

4. Ett meddelande visas - Tillgängliga enheter

5. AEfter några sekunder ser du hörapparaternas namn. Tryck för att välja.

6. Ett meddelande visas - Förfrågan om Bluetooth-kopplingt. Klicka på Ok.

7. Du hör en anslutningssignal i den parkopplade hörapparaten.

Android-smarttelefonen är nu ansluten till hörapparaterna.