logo

Funderar du på att köpa en hörapparat på internet?

Begrunda först detta


Om du är frestad att köpa en hörapparat över internet avråder vi dig starkt från att göra det. Din hörsel betyder för mycket för att du ska överlåta den till en onlineförsäljare som inte erbjuder någon garanti eller professionell expertis, utbildning eller något eftersäljstöd.

 

Vi anser att du – och din hörsel – förtjänar den bästa vården. Hörapparater är invecklade elektriska apparater som endast ska anpassas av kvalificerad, högutbildad hörselvårdspersonal. Det är därför vi endast väljer att samarbeta med och sälja våra hörapparater genom ett världsomspännande nätverk av legitimerade audionomer och distributörer.

 

Vi anser också att audionomer spelar en avgörande roll i vår strävan att uppnå bästa möjliga användarresultat. Var och en av de legitimerade och utbildade audionomerna erbjuder viktig specialiserad anpassning och rådgivningsexpertis. I slutändan innebär detta en bättre mät- och anpassningsupplevelse, en bättre matchning mellan dig och dina hörapparater, och en bättre support från riktigt skickliga människor som visar hur du kan få ut så mycket som möjligt av din investering.

 

Vi avråder bestämt från inköp av hörapparater via internet, kataloger, postorder eller andra indirekta säljkanaler, som inte direkt involverar hörselvårdspersonal eller möjligheten till personlig rådgivning. Vi gör alltid vårt yttersta för att säkerställa att Unitrons hörapparater levereras till konsumenten efter rådgivning från certifierad och utbildad hörselvårdspersonal. Inga andra återförsäljare är kvalificerade eller auktoriserade av Unitron att göra det.

 

 

Det är viktigt att höra – överlåt din hörsel till riktiga människor med ordentlig utbildning.