Sverige
Besök webbplatsen för Brukare Besök webbplatsen för Professionella
A Sonova brand

Unitron news

Apr 05, 2016
Unitron skapar ny klarhet med Stride™M

Med den lilla, eleganta och diskreta nyheten 312 BTE levererar Unitron branschens högsta utnivå/förstärkning

 

5 april 2016 – Kitchener, Kanada – Unitron, en global innovatör av teknologiskt avancerade hörsellösningar, lanserade i dag Stride M, det senaste och mest diskreta tillskottet i Stride-serien. BÖ-apparaten Stride M 312 bygger på ljudbearbetningsplattformen North™ och levererar kraftfulla prestanda i en modell vars tonvikt ligger på komfort, estetik och intuitiva funktioner – helt i linje med Unitrons brukarfokuserade designfilosofi.

Full av kraft
Stride M är beviset på att kraftfulla prestanda kan levereras i litet format. Bakom-örat-apparaten (BÖ) 312 fyller ut produktfamiljen Stride inom North-plattformen genom att erbjuda förstklassiga prestanda och branschens högsta utnivå. Stride M drar maximal nytta av Norths karaktäristiska funktioner som SpeechZone 2, SoundNav och Sound Conductor och ger brukarna en fantastisk lyssningsupplevelse även i de svåraste av ljudmiljöer. Dessutom erbjuds en telespole för den som behöver.

 

Elegant och diskret
Förutom att leverera häpnadsväckande tydlighet är Stride M Unitrons snyggaste och mest diskreta BÖ-apparat. Hörapparatens diskreta utseende har tagits fram i enlighet med Unitrons brukarfokuserade designfilosofi, vars syfte är att tillhandahålla den komfortnivå och de modeller som audionomer behöver för att övervinna brukarnas tveksamheter när det gäller acceptans och användning.

 

“Stride M är Unitrons minsta BÖ-apparat men levererar ändå branschens högsta utnivå bland 312 BÖ-apparater. Därför är den lämplig för brukare med vitt skilda hörselproblem eller brukare som av olika anledningar inte kan bära receiver-in-the-canal-apparater (RIC)” säger André de Goeij, chef för produkthantering och produktmarknadsföring på Unitron. ”Dessutom är Stride M utvecklad med ett väldigt diskret utseende. Alla våra hörapparater som bygger på North-plattformen är utvecklade för att tillhandahålla den perfekta balansen mellan estetik, fulländad komfort och intuitiva funktioner, men när det gäller brukarfokuserad design kommer ingen annan i branschen ens i närheten av att erbjuda en BÖ-apparat som liknar denna.”

 

Produkten börjar säljas i slutet av april 2016.Om Unitron

Unitron är ett globalt företag som anser att hörselvårdsbranschen bygger på starka personliga relationer. Vi har ett nära samarbete med audionomer för att kunna ge människor med nedsatt hörsel en bättre tillvaro. Unitron är del av Sonovagruppen och har en lång meritlista när det gäller att utveckla innovativa hörselprodukter som ger ett naturligt ljud och enastående talförståelse. Unitrons huvudkontor är beläget i Kanada och det är härifrån vi distribuerar alla våra hörapparater till kunder i 60 olika länder. Om du vill ha mer information kan du besöka vår hemsida på unitron.com/se.

 

 

Contact:

Tracy Phillips

Corporate Media Relations, Unitron

+1 519 895 0100 ext 2121

tracy.phillips@unitron.com

Ellyn Winters-Robinson
Ignition Communications
(519) 574-2196
ellyn@ignition.ca