Sverige
Besök webbplatsen för Brukare Besök webbplatsen för Professionella
A Sonova brand

Nyheter från Unitron

Oct 01, 2013
Unitron introducerar Moxi2 och Quantum2 med Flex

 

Nästa generation av Unitrons populära hörapparater erbjuder nya modeller och teknik för att skapa den bästa upplevelsen vid första anpassningen

 

1 Oktober 2013 – Kitchener, Kanada – Idag presenterade Unitron nästa generation av sina populära hörapparater Moxi och Quantum från Era-plattformen. Förutom de nya modellerna Moxi2 och Quantum2, gjorda för att skapa den den bästa upplevelsen vid första anpassningen, erbjuder de nya apparaterna ytterligare utvecklat naturligt ljud och egenskaper över fyra tekniknivåer som gör lyssningsupplevelsen enkel och behaglig.

 

Skapa den bästa upplevelsen vid första anpassningen
Båda produktfamiljerna innehåller signaturegenskaper för en behaglig lyssningsupplevelse och tydlighet av tal som skapar den bästa upplevelsen vid första anpassningen och en generellt ökad kundnöjdhet. SmartFocus2 innehåller förbättringar med en ny nivå av taltydlighet i buller samt minimering av störljud vilket normalt inverkar på mer än 90 procent av en användares hörselupplevelse. Unitron’s automatiska tillvänjningshanterare är bevisat effektiv för nya användare och arbetar genom att starta vid nivån brukaren föredrar, och sedan acklimatisera mot den nivå de behöver, gradvis, komfortabelt och automatiskt.

 

Nya fräscha modeller för maximal flexibilitet
Produktfamiljerna Moxi2 och Quantum2 innehåller nya modeller som erbjuder audionomer än mer flexibilitet att möta användarnas behov. Moxi2 familjen består nu av tre RIC modeller med Moxi2 Kiss och den nya robusta Moxi2 Dura samt den klassiska Moxi, medans Quantum2 erbjuder en hel uppsättning kraftfulla BTE och ITE, inklusive en helt ny BTE.

 

Öka förtroendet med FLEX
Moxi2 och Quantum2 är också tillgängligt med Unitron FLEX:TRIAL, branschens första och enda flexibla samt riskfria hörsellösning för att bygga förtroende och acceptans. Med FLEX:TRIAL kan en audionom anpassa brukare med rekomenderad förstärkning och teknik samma dag, utan extra kostnader eller förpliktelser för brukaren som kan få erfara fördelarna med hörapparater i vardagliga livet genom att låna hem apparaterna över en testperiod. FLEX:TRIAL ger kliniker möjligheten att möta brukarens förväntningar i samklang med att affärerna ökar, en lösning som inte funnits tidigare.

 

”Som ett led i vårt fortsatta åtagande mot våra kunders framgång, fortsätter vi vårt samarbete med audionomer för att förstå deras behov så vi kan försäkra oss om att vi erbjuder service och produkter som gynnar verksamheten och ökar framgången med brukarna.” säger Jan Metzdorff, Unitron’s President. ”Den väldigt viktiga responsen från våra kunder har hjälpt oss att höja ribban med Moxi2 och Quantum2 med fokus på att första anpassningen skall bli den bästa. Vårt breda sortiment ger audionomer fler möjligheter att motsvara förväntningar om den senaste tekniken med naturligt ljud, enkelt och lättlyssnat.”


1 AudiologyNow! 2013, Acklimatisering till förstärkning med hjälp av modeller för gradvis förstärkningskorrigering. Presentatör: Donald hayes, PhD, Unitron Hearing Ltd. Med hjälp av: John Pumford, AuD, Unitron Hearing Ltd.; Paula Folkeard, AuD, Western University.

 

 

 

Om Unitron
Unitron är ett globalt företag som förstår att hörselbranschen byggs av starka personliga relationer. Vi arbetar i nära relation med audionomer för att förbättra livet för människor med hörselnedsättning. Som medlem i Sonova Group har Unitron en gedigen historia med hörsellösningar som erbjuder naturligt ljud med enastående talförståelse. Huvudkontoret som är beläget i kanada distribuerar kompletta serier hörapparater till över 60 länder. För mer information, vänligen besök oss på vår websida unitron.com (Global) eller unitron.com/se (Sverige).

 

 

 

 

 

Kontakt:
Ann Marie Lang
Corporate Media Relations
(519) 895-0100 ext. 2104

annmarie.lang@unitron.com