Sverige
Besök webbplatsen för Brukare Besök webbplatsen för Professionella
A Sonova brand

  
Att göra skillnad

Tillhandahållit audiologiskt stöd i över ett decennium  

 

Sedan 2006 har Hear the World initiativen gett missgynnade barn tillgång till regelbunden audiologisk vård och talterapi.   

 

Den ideella schweiziska stiftelsen grundades av Sonova och har gett stöd till över 80 projekt i 39 länder med finansiering, hörapparatsteknik och expertis. Unitron-anställda erbjuds möjlighet att frivilligt vara en del av Hear the World-projekt världen över. 

 

Hear the World i Malawi, Afrika

Unitron-volontärer besökte ABC Hearing Clinic and Training Center, Malawis första audiologiklinik i 2014. Teamet hjälpte till att utrusta lokala team med nya färdigheter för att ge bättre lösningar vid konduktiva hörselnedsättningar, att utföra reparationer av hörapparater och för att nå fler personer med lösningar för hörselnedsättning. De gav också stöd till uppdragskliniker i olika delar av landet.

"Regain Hearing - Join Life"

projekt i Nairobi

 

Projektet inrättades för att tillhandahålla hörapparater och hörseltjänster till missgynnade barn i Nairobi. Under 2013 hjälpte Unitron-frivilliga att säkra, installera och utbilda projektaudionomer på nyligen donerad anpassningsutrustning.   

 

 

Läs mer om Unitrons engagemang i Hear the World-initiativen

HTW-doug-800