Sverige
Besök webbplatsen för Brukare Besök webbplatsen för Professionella
A Sonova brand

Karriärer hos Unitron

Varför arbeta här

Våra medarbetare

Varje dag får du uppleva en gemensam känsla av meningsfullhet – att hjälpa våra kunder att göra verklig skillnad i sina brukares liv. Det är ett givande arbete: kreativt, socialt, omtänksamt och engagerat.

Våra produkter

Du hjälper till att höja ribban: våra hörapparater har satt nya branschstandarder för brukaracceptans och nöjdhet. Vi förlorar aldrig det faktum ur sikte att våra produkter kan förändra livet för människor med hörselnedsättning.

Din framtid

En värld av möjligheter öppnar sig för dig: vi är ett av de snabbast växande hörselvårdsföretagen i världen och stöds av världsledande Sonova. Du kommer att få gott om utrymme att utvecklas både personligt och professionellt i en positiv och givande miljö.

Utforska dina karrärmöjligheter

Oavsett om du arbetar med försäljning, är en marknadsföringsguru, en audionom, en tekniker eller ett kundtjänstproffs kan du bygga en karriär hos Unitron.

 

Vår rekryteringsprocess

Har du uFactor?

 

Du vet att framgång är resultatet av vad du gör varje dag och sättet som du gör det på.
Du strävar efter att göra varje upplevelse fantastisk för dig själv och för andra.
Du förstår att succé uppstår ur bra relationer, och att även den bästa produkten i världen bara kan vara till glädje för en kund om riktigt skickliga människor står bakom den.
Du bryr dig verkligen om att göra en skillnad i människors liv och är kreativ och duktig på att samarbeta för att hitta rätt lösningar.

Om det här låter som en bra beskrivning av dig har du kanske uFactor!

Vi älskar vårt arbete

Vi ser också till att det finns tid att ha roligt och att ge någonting tillbaka.