Romania
Site profesional

Când ar trebui să achiziționez un aparat auditiv?

Un audiolog vă poate spune cu siguranță dacă aveți o pierdere de auz. Iată câteva semne care vă pot ajuta să vă decideți dacă aveți nevoie ca auzul dumneavoastră să fie testat de către profesioniști.

file

Dacă ați răspuns da chiar și la unele dintre aceste întrebări, este indicat să faceți un test de auz.
Și nu-ți face griji. Este ușor.

Pot sa amân achiziționarea aparatului auditiv?
Este tentant să amânăm, însă vă prezentăm 3 motive pentru care să nu o faceți

1

Creierul iți va mulțumi
Cu cât aștepți mai mult, cu atât îți va fi mai greu să te acomodezi cu utilizarea aparatelor auditive și să vă învățați cu anumite sunete. Cu cât începeți să utilizați aparate auditive mai din timp cu atat îi permiteți creierului să învețe și să se adapteze cu suntete pe care posibil nu le-ați mai auzit de ceva timp.

2

Viața este mai frumoasă când auziți.
RS-a demonstrat că atunci când oamenii au decis să își pună aparate auditive, au observat îmbunătățiri în calitatea vieții, incluzând starea de spirit, starea de independență, și chiar și viața socială.

3

Scăderea auzului este asociată cu demența.
Persoanele în vârstă care au scadere de auz sunt mai expuse la demență decât persoanele care au auzul mai bun. Cauzele exacte nu sunt cunoscute încă, însă privarea de stimuli auditivi poate să fie în mod cert una dintre cauze. Potrivit cercetatorilor, utilizarea aparatului auditiv poate să ajute.

Găsește un specialist audiolog

Dacă credeți că aveți o pierdere de auz, cautați un specialist. Găsiți un specialist audiolog în apropierea dumneavoastră.

Verificati-vă auzul acum

Un audiolog vă poate spune dacă aveți o pierdere de auz. Între timp, vă puteti testa singur auzul.

 

Un brand Sonova
Copyright © 2021 Unitron. All rights reserved.