Romania
Site profesional

Actualizați-vă aparatul auditiv cu un nou nivel de tehnologie!

 

Este un scenariu cunoscut: vă achiziționați un aparat și mai târziu vă dați seama că vă doreați un model mai performant. De aceea avem Flex:Upgrade. Acum nu mai este necesar să vă achiziționati alte aparate auditive, puteti să vă faceți un upgrade la aparatele existente.


Cum funcționează?

Puteți să probați o nouă tehnologie fără să platiți nimic. Dacă vă place ce auziți, putem să definitivăm procesul. Dacă nu vă place, putem să revenim la setările anterioare. Fără riscuri, fără obligații!

 

Înțelegerea se face personal

Cunoașteți mediul auditiv
Aparatele dvs auditive pot să rețină automat tipurile de mediu pe care le frecventați, astfel încât să beneficiați de un sunet cât mai apropiat de nevoile dumneavoastră.

 

Evaluați experiența dumneavoastră
Puteți să folosiți caracteristica MY RATINGS de pe telefonul mobil ca să înregistrați părerile referitoare la utilizarea aparatului auditiv pe parcursul zilei. La întâlnirea următoare vom discuta despre aceste observații și astfel să găsim soluții în ceea ce privește cea mai bună soluție pentru pentru nevoile dumneavoastră.

 

 

DistSite-FlexLadder

Verificati-vă auzul acum
Un audiolog vă poate spune dacă aveți o pierdere de auz. Între timp, vă puteti testa singur auzul.

 

Găsește un specialist audiolog
Dacă credeți că aveți o pierdere de auz, cautați un specialist. Găsiți un specialist audiolog în apropierea dumneavoastră.

Un brand Sonova
Copyright © 2023 Unitron. All rights reserved.