Romania
Site profesional

Experimentați pentru a crede

Puteți să încercați aparatele auditive înainte să le cumpărați

Este normal să aveți o mulțime de întrebări atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat auditiv. De aceea avem FLEX TRIAL. Puteți să folosiți aparatele acasă, în mediul dvs de viață, astfel încât să simțiți dacă aparatele auditive pe care vreți să le procurați sunt utile.

 

   

Probează un aparat auditiv înainte să îl achiziționezi!  
Mă vor ajuta aceste aparate auditive? Mă voi simți bine utilizând aceste aparate auditive? Vor fi discrete?

 

Este normal să aveți o mulțime de întrebări atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat auditiv. De aceea avem FLEX TRIAL. Fără riscuri, fără obligații. Dacă nu sunt pe placul dvs le aduceți înapoi, dacă vă plac, o să vă comandăm o pereche.

Faceți o alegere sigură!
Aparatele FlexTrial au încorporat caracteristici care ne oferă o perspectivă directă asupra stilului tău de viață și performanța auditiva. Cu cat avem mai multe detalii în ceea ce privește mediul de viață, cu atât putem să personalizăm mai bine aparatul dumneavoastră auditiv.

MoxiFit_SandStorm_Pair_RGB

Încearcă o pereche

Esti preocupat de achiziția unui aparat auditiv, întrebându-te dacă îți va plăcea cum vei auzi?

Sistemul Unitron FLEX: TRIAL vă permite să luați acasă și să experimentați diferite niveluri de tehnologie înainte de a lua o decizie.

nanettefitting

Povestea lui Nanette

Decizia de a purta aparate auditive poate fi un subiect sensibil. Flex trial cu posibilitatea de a proba aparatele auditive înainte de a le achiziționa, vă pot determina să faceți o alegere în cunoștință de cauză.

Verificati-vă auzul acum
Un audiolog vă poate spune dacă aveți o pierdere de auz. Între timp, vă puteti testa singur auzul.

 

Găsește un specialist audiolog
Dacă credeți că aveți o pierdere de auz, cautați un specialist. Găsiți un specialist audiolog în apropierea dumneavoastră.

Un brand Sonova
Copyright © 2023 Unitron. All rights reserved.