TV Connector opretter ikke længere forbindelse automatisk.

Dine Bluetooth-høreapparater opretter automatisk forbindelse til TV Connector, hvis:

• TV Connector er sluttet til en lydkilde
  • Lydkilden er tændt
  • TV Connector er parret med dine høreapparater
  • Du er tæt nok på din TV Connector
  • Din høreapparatsagkyndige har aktiveret funktionen til automatisk oprettelse af forbindelse

Følgende kan være årsager til, at TV Connector ikke længere kan oprette forbindelse til dine høreapparater:

Årsag 1:

Mens du har set TV og streamet til dine høreapparater, er du muligvis kommet til at trykke på trykknappen på dine høreapparater, så streamingen fra TV Connector er blevet afbrudt, og der er blevet skiftet til det automatiske program. TV Connector-programmet er stadig tilgængeligt i baggrunden, hvis du er tæt nok på din TV Connector.

Hvis dette er tilfældet, skal du trykke på trykknappen på høreapparaterne igen og gå tilbage til TV Connector-programmet.

Årsag 2:

Hvis der er stille i en længere periode (eller lyden er lav) på TV'et, f.eks. under en snookerkamp, holder TV Connector op med at sende et signal efter 45 sekunder. Hvis du går ind i lokalet, når dette sker, opretter dine høreapparater muligvis ikke forbindelse til TV Connector med det samme.

Hvis det er tilfældet, skal du vente, indtil der er lyd igen. Høreapparaterne bør skifte til TV Connector-programmet automatisk.