Danmark
Til høreapparatsbrugere
A Sonova brand

Ledte du efter det følgende?

Orange/gult lys på TV Connector. Hvad betyder dette?

Dette sker, når du trykker på knappen "Forbind" på TV Connector og sætter strømkablet i samtidig.

 

Hvis den orange/gule LED-indikator lyser, fungerer TV Connector ikke korrekt. Dette problem kan løses ved at trække strømstikket ud og genoprette forbindelsen. Husk at trykke på knappen "Forbind" samtidig.



TV Connector


Dette website eller denne applikation anvender cookies. For at få mere at vide om vores brug af cookies bedes du venligst læse vores databeskyttelseserklæring. For generel information om cookies bedes du gå til www.allaboutcookies.org.