Hvordan slutter jeg TV Connector til TV'et?

Se hele vejledningen ved at hente brugsanvisningen til TV Connector her.

Du kan opsætte TV Connector til dine trådløse Bluetooth-høreapparater ved at følge disse trin nøje:

1. Fjern TV Connector fra emballagen. Sæt mikro-USB-enden af USB-kablet i porten på bagsiden af TV Connector

2. Slut den større ende af USB-kablet til strømforsyningen

3. Sæt strømforsyningen i stikkontakten

4. Sæt den anden ende af lydkablet i AUDIO OUT-lydporten på dit TV

5. Når strømmen er tilsluttet, lyser LED-indikatoren grønt, hvilket betyder, at enheden er klar til at streame

6. Når TV Connector sættes til en strømkilde for første gang, skal du sørge for, at høreapparaterne er tændt og inden for en meters radius, så forbindelsen kan oprettes automatisk. Når høreapparaterne er tilsluttet, afspilles der en bekræftelseslyd

7. Tillykke! Dine høreapparater er nu forbundet med TV Connector