Danmark
Til høreapparatsbrugere
A Sonova brand

Ledte du efter det følgende?

Kan streamingen via TV Connector afbrydes, uden at TV'et slukkes?

Ja.

 

Hvis de er konfigureret af en høreapparatsspecialist, skal du blot trykke på trykknappen på dit høreapparat for at skifte fra TV Connector-programmet til det automatiske program.



TV Connector


Dette website eller denne applikation anvender cookies. For at få mere at vide om vores brug af cookies bedes du venligst læse vores databeskyttelseserklæring. For generel information om cookies bedes du gå til www.allaboutcookies.org.