Remote Plus-appen kan ikke finde Bluetooth-høreapparaterne

Hvis Remote Plus-appen ikke opretter forbindelse til Bluetooth-høreapparaterne, kan du prøve følgende:

1. Sørg først for, at du bruger nye batterier. Hvis du bruger genopladelige batterier, skal du sørge for, at de er fuldt opladet

2. Hvis appen stadig ikke kan finde høreapparaterne, skal du gå til Indstillinger > App-indstillinger > Administrer dine enheder > Afbryd

3. Følg vejledningen på skærmen for at parre høreapparaterne med appen igen