Danmark
Til høreapparatsbrugere
A Sonova brand

Ledte du efter det følgende?

Hvordan parrer man Bluetooth-høreapparaterne med Unitron Remote Plus-appen?

Unitron Remote Plus-appen har en brugervenlig vejledning, som vises, når du åbner appen for første gang. Du skal bare følge vejledningen for at parre dine høreapparater med din smartphone.

Dette website eller denne applikation anvender cookies. For at få mere at vide om vores brug af cookies bedes du venligst læse vores databeskyttelseserklæring. For generel information om cookies bedes du gå til www.allaboutcookies.org.