Skal jeg først parre Bluetooth-høreapparaterne med min smartphone og derefter med Remote Plus-appen?

Nej.

Du kan bruge Remote Plus-appen ved at følge parringsvejledningen, der vises, når du åbner appen.

Hvis du vil høre lyden fra telefonopkaldet i dine høreapparater, skal du imidlertid parre dine høreapparater direkte ved hjælp af Bluetooth-indstillingerne på din smartphone.