Danmark
Til høreapparatsbrugere
A Sonova brand

Ledte du efter det følgende?

Kan Remote Plus-appen bruges sammen med andet end en smartphone?

Nej.

 

Unitron Remote Plus-appen fungerer kun sammen med smartphones, der understøtter Bluetooth LE (Low Energy).

 

Minimumskravene til smartphones er følgende:

 

  • iOS version 10.2 og Bluetooth version 4.2 eller nyere
  • Android version 6.0 og Bluetooth version 4.2 eller nyere

Dette website eller denne applikation anvender cookies. For at få mere at vide om vores brug af cookies bedes du venligst læse vores databeskyttelseserklæring. For generel information om cookies bedes du gå til www.allaboutcookies.org.