Når din Android-smartphone er startet/genstartet, opretter høreapparaterne ikke forbindelse til Unitron Remote Plus-appen.

Vi anbefaler, at du åbner appen Indstillinger på din Android-smartphone (fremgangsmåden afhænger af din Android-smartphonemodel) og deaktiverer Bluetooth. Vent 10 sekunder og aktivér derefter Bluetooth.

Når Bluetooth er aktiveret, skal du åbne Remote Plus-appen, hvorefter høreapparaterne bør oprette forbindelse til appen.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du slette Bluetooth-pardannelsen fra smartphonen og gentage pardannelsesprocessen.