Den person, der ringer op, kan ikke høre opkaldet

Opkaldets lyd overføres muligvis ikke til høreapparaterne. Dette kan gøres på flere måder:

• Når telefonens opkaldsringetone lyder, kan du besvare opkaldet ved hjælp af trykknappen på høreapparaterne i stedet for telefonen. Det sikrer, at opkaldet streames til høreapparaterne
  • Konfigurer din iPhone til at viderestille opkaldet til høreapparaterne som standard. Se iPhone-enhedens konfigurationsmuligheder
  • Når du er midt i et opkald, kan du vælge at viderestille til håndsættet ved at følge denne vejledning:
    1. Tryk på knappen Lyd på skærmbilledet med opkaldet
    2. Herefter vises en menu med alle valgmulighederne for viderestilling
    3. Vælg dine høreapparater på listen
    4. Nu burde du kunne høre den person, der ringer op, ved hjælp af høreapparaterne

Dette kan også gøres på andre måder:

• Kontrollér mobiltelefonsignalet, og gå om nødvendigt hen til et sted med bedre modtagelse
  • Når et opkald er i gang, registreres din stemme af høreapparaternes mikrofoner. Se efter, om mikrofonportene på høreapparaterne er snavsede. Hvis de er snavsede, skal de renses med en børste eller en klud
  • Hvis høreapparaterne bruges i omgivelser med støj, kan de have svært ved at opfange stemmen fra den person, der ringer op. Du kan løse dette ved at gå hen til et sted, hvor der er mindre støj. Du kan også viderestille opkaldet til telefonen og tale direkte ind i telefonens mikrofon, som du plejer
  • Slet parringen fra telefonen, hvis dette ikke virker, genstart telefonen og høreapparaterne, og par dem med din telefon igen