Hvordan kan du parre Bluetooth-høreapparatet med en iPhone for at kunne foretage telefonopkald?

Du skal følge disse trin for at parre en iPhone med Unitron Bluetooth-høreapparatet for at kunne foretage telefonopkald:

1. Gå til startsiden på din iPhone, og tryk på ikonet Indstillinger

2. Tryk på ikonet Bluetooth i menuen Indstillinger

3. Tryk på skydeknappen ud for Bluetooth for at aktivere Bluetooth

4. Åbn batteridækslet på siden af høreapparatet på det øre, du taler i telefon i, i fem sekunder, og luk det derefter for at tænde høreapparatet igen

5. Efter flere sekunder vises navnet på dit høreapparat på iPhonens skærm. Tryk på navnet for at vælge det

6. 6. Følgende meddelelse vises Vil du tillade synkronisering af kontaktpersoner og favoritter? Tryk på Tillad

7. Du vil høre et tilslutningsbip i det parrede høreapparat

Din iPhone er nu forbundet til høreapparaterne.