Hvordan kontrollerer jeg, at Bluetooth-høreapparaterne er forbundet med min iPhone?

Der er to metoder til at kontrollere, om din iPhone er forbundet med Bluetooth-høreapparaterne:

Er Bluetooth aktiveret på telefonen på det pågældende tidspunkt?

1. Klik på menuen Indstillinger på startsiden på din iPhone

2. Klik på Bluetooth i menuen Indstillinger

3. Bekræft, at skydeknappen er grøn

4. Hvis skydeknappen ikke er grøn, skal du klikke på den for at aktivere Bluetooth

Er der et nyt batteri i høreapparaterne?

1. Udskift batteriet i hvert høreapparat

2. Luk batteridækslet for at aktivere høreapparatets parringstilstand

3. Høreapparatet vil være i parringstilstand i tre minutter

Følg parringsprocessen for at forbinde høreapparaterne med din iPhone.