Jeg kan ikke høre den person, der ringer op, i høreapparaterne, når jeg bruger en iPhone

For at sikre, at indgående opkald sendes til høreapparaterne, skal du besvare opkaldet ved hjælp af trykknappen på høreapparaterne.

Hvis du stadig ikke kan høre den person, der ringer op, på telefonen, skal du skrue op for opkaldslyden ved hjælp af volumenknapperne på telefonen.

For udgående opkald skal du påbegynde opkaldet på telefonen, som du plejer. Alt efter hvilken iPhone-konfiguration du har, viderestilles opkaldet automatisk til høreapparaterne.

Hvis opkaldet ikke sendes til din iPhone automatisk, kan du gøre følgende for at løse problemet:

1. Tryk på knappen Lyd på skærmbilledet med opkaldet

2. Herefter vises en menu med alle valgmulighederne for viderestilling

3. Vælg HØREAPPARATETS NAVN

4. Du kan nu høre den person, der ringer op, i dine høreapparater

Hvis knapperne på dit høreapparat er konfigureret som lydstyrkeknapper, kan de bruges til at justere balancen mellem opkaldslydstyrken og det omgivende miljø.

Hvis det ikke virker, kan du slette parringen fra telefonen, genstarte telefonen og høreapparaterne og derefter parre dem igen på telefonen.