Hvorfor afbrydes og genoprettes Bluetooth-forbindelsen?

Hvis Bluetooth-høreapparaterne er slukket, afbryder de automatisk forbindelsen til den enhed, de er parret med, f.eks. mobiltelefonen.

Andre grunde til, at forbindelsen til telefonen afbrydes:

• Høreapparatet kan være løbet tør for batterier
  • Bluetooth er deaktiveret på telefonen
  • Telefonen er for langt væk (10 meter) fra høreapparaterne. Hvis høreapparaterne afbrydes, fordi de var for langt væk, kan der gå op til to minutter, før forbindelsen genoprettes
  • Telefonen kan være forbundet med en anden enhed (f.eks. bilens Bluetooth-system)