Hvilke telefoner fungerer sammen med Bluetooth-høreapparater?

Bluetooth-høreapparater er Bluetooth 4.2-certificerede. Alle mobilenheder, der understøtter Bluetooth og håndfri profil (HFP), bør fungere

• Alle telefoner, der understøtter Bluetooth 2.1 eller nyere, bør fungere med opkald
  • Telefoner med Bluetooth-versioner, der er tidligere end 2.1, fungerer muligvis, men der er ingen garanti for dette
  • Minimumskrav for brug af Remote Plus-appen på smartphones er:
    • iOS version 10.2 og Bluetooth version 4.2 eller nyere
    • Android version 6.0 og Bluetooth version 4.2 eller nyere

Kontrollér telefonkompatibiliteten