Hvad menes der med trådløse Bluetooth-høreapparater?

Bluetooth-høreapparaterne bruger den nyeste trådløse 2.4 GHz Bluetooth-protokol. Tidligere høreapparatmodeller bruger en 10.6 MHz-forbindelse, der er digitalt kodet og induktiv, selvom den kaldes "trådløs". De forskellige enheder er ikke kompatible.

Bemærk: Det er IKKE muligt at opgradere tidligere høreapparater til at understøtte 2.4 GHz Bluetooth-teknologi.

På nuværende tidspunkt understøtter følgende Unitron-høreapparater den nyeste trådløse 2.4 GHz Bluetooth-protokol:

Moxi All

I dette afsnit kaldes disse høreapparater for Bluetooth-høreapparater eller bare høreapparater