Danmark
Til høreapparatsbrugere
A Sonova brand

Ledte du efter det følgende?

Navnet på den person, der ringer op, vises ikke som på et Bluetooth-headset

Dette er normalt. Stemmemeddelelser (opkalds-id) benytter en version af Bluetooth, der ikke understøttes på Bluetooth-høreapparaterne på nuværende tidspunkt.

 


Generel Bluetooth


Dette website eller denne applikation anvender cookies. For at få mere at vide om vores brug af cookies bedes du venligst læse vores databeskyttelseserklæring. For generel information om cookies bedes du gå til www.allaboutcookies.org.