Hvordan forbedrer man telefonopkaldets lydkvalitet i støjende omgivelser?

Gå væk fra støjkilden, hvis det er muligt. Den bedste mulighed er at finde et stille sted under telefonopkald. Dette vil også forbedre lydkvaliteten for personen i den anden ende af røret.

Brug volumenkontrollen på mobiltelefonen til at skrue op for lyden i opkaldet.

• Trykknappen på Bluetooth-høreapparaterne kan konfigureres til at regulere lydstyrken. Hvis det er tilfældet, kan de bruges til følgende under et opkald:
    • Du kan skrue op eller ned for lyden fra omgivelserne ved hjælp af trykknappen på det højre høreapparat
    • Du kan skrue ned eller op for lyden i opkaldet ved hjælp af trykknapperne på det venstre høreapparat

Få flere oplysninger om lydstyrkepræferencer i brugsanvisningen.