Sådan løser du problemer med Bluetooth-høreapparaterne i bilen

Hvis bilen er udstyret med et Bluetooth-system, der tidligere blev parret med telefonen, kan det forsøge at oprette forbindelse, hver gang nogen sætter sig ind i bilen. Dette kan medføre, at forbindelsen til høreapparaterne bliver afbrudt, fordi telefonen kun kan have én forbindelse ad gangen.

Den præcise adfærd afhænger af versionen og konfigurationen til bilens Bluetooth-system. For at forhindre skift ved en fejl bør du fjerne bilens Bluetooth-system fra listen med parrede enheder ved hjælp af telefonens konfigurationsskærmbillede.