Sådan ændres høreapparatets lydstyrke under telefonopkald

Lydstyrken i et opkald kan ændres på to måder ved brug af Bluetooth-høreapparater:

• Brug volumenkontrolknapperne på mobiltelefonen til at ændre lydstyrken i opkaldet
  • Trykknappen på Bluetooth-høreapparaterne kan konfigureres til at regulere lydstyrken. Hvis det er tilfældet, kan de bruges til følgende under et opkald:
    • Du kan skrue op eller ned for lyden fra omgivelserne ved hjælp af trykknappen på det højre høreapparat
    • Du kan skrue ned eller op for lyden i opkaldet ved hjælp af trykknapperne på det venstre høreapparat

Få flere oplysninger om lydstyrkepræferencer i den trykte vejledning om, hvordan du kommer i gang.