Kan en tablet eller en computer forbindes med Bluetooth-høreapparater?

Ja.

Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på en computer eller en tablet, og søg efter Bluetooth-aktiverede enheder i menuen Indstillinger for forbindelse.

Åbn batteridækslet på Bluetooth-høreapparaterne, vent i fem sekunder, og luk batteridækslet for at aktivere Bluetooth-parringstilstand. Der går cirka tre minutter, før høreapparaterne er parret med tabletten eller computeren. Tabletten eller computeren vises på en liste over Bluetooth-enheder, som blev fundet. Vælg høreapparaterne på listen.

Når parringen er fuldført, lyder et bekræftelsesbip i øret.